Accessoires en autoverzekering

Accessoires en autoverzekering

Gaat u een autoverzekering afsluiten en wilt u de accessoires meeverzekeren, of wilt u weten of uw accessoires binnen uw huidige autoverzekering meeverzekerd zijn? U dient er rekening mee te houden dat niet alle verzekeraars standaard een accessoire dekking bieden. Bij accessoires kunt u denken aan alles wat los aan de auto zit en wat niet standaard in de fabriek is toegebracht. Dit kan een los navigatie systeem zijn, maar ook uw sportspullen. Indien u de waarde van uw accessoires niet hoog zijn kunt u zich afvragen of het verstandig is de accessoires mee te verzekeren.

Dekkingsvormen

Bij een WA autoverzekering is er geen sprake van een accessoire dekking, eigen schade wordt immers niet vergoedt. Wilt u dit toch meeverzekeren? Dan is het een optie om eens te kijken naar de beperkt casco of all risk autoverzekering. Doorgaans is er bij deze dekkingsvormen sprake van een dekking, echter geldt dit niet bij alle verzekeraars. Raadpleeg hiervoor goed de polisvoorwaarden.

Daarnaast is het bij sommige verzekeraars ook nog mogelijk een extra aanvullende module af te sluiten voor een hogere dekking. Dit kan ideaal zijn als de standaarddekking niet hoog genoeg is en u bijvoorbeeld een dure dak koffer wilt meeverzekeren.

Autoverzekeringen vergelijken op accessoires

Indien de waarde van uw accessoires hoog is, doet u er verstandig aan verschillende verzekeraars te vergelijken op de hoogte van de dekking. Echter is de accessoire dekking maar een klein onderdeel van de autoverzekering en doet u er verstandig aan op meerdere punten een vergelijking te maken. Door alles goed op een rij te zetten kunt u eenvoudig een autoverzekering vinden die ideaal aansluit op uw persoonlijke situatie en waarbij de maandelijkse premie betaalbaar is.

Cheap NFL Jerseys China