Aegon autoverzekering

Aegon autoverzekering

Met de Aegon verzekering voor auto’s profiteert u van een scherpe premie, kiest u zelf welke aanvullende dekkingen u wilt ontvangen en bent u direct verzekerd. De verzekering kunt u direct aanvragen via de website van Aegon. Het bedrijf krijgt van klanten een 7,3, een ruim voldoende dus. U heeft al een autoverzekering vanaf ongeveer 10 euro per maand. 88% van alle klanten die een autoverzekering heeft bij dit bedrijf betaalt minder dan 50 euro per maand. De gemiddelde maandpremie ligt op ongeveer 33 euro per maand. Een verzekering voor uw auto hoeft dus absoluut niet duur te zijn!

Premie berekenen

Als u wilt weten wat uw persoonlijke premie is bij Aegon dan kunt u dit eenvoudig achterhalen. Vul op de website van het bedrijf uw kenteken in. Het systeem zal vervolgens automatisch nagaan om wat voor auto het gaat. Vul vervolgens uw geboortedatum, postcode, huisnummer en het aantal schadevrije jaren in. Nadat u deze gegevens heeft opgegeven wordt direct weergegeven welke premie u moet betalen als u besluit klant te worden. U kunt hierbij kiezen uit 3 verschillende verzekeringsvormen. De WA, WA extra en allrisk verzekering.

Verschil in dekking

De verschillende type verzekeringen verschillen qua dekking. De WA verzekering dekt alleen schade van anderen. Kiest u voor de WA extra verzekering, dan krijgt u extra dekkingen. Diefstal, ruitschade, inbraakschade, brandschade, stormschade en aanrijdingen met dieren zijn ook gedekt. Als u een maximale dekking wilt dan kunt u kiezen voor de allrisk verzekering. Met deze verzekering worden bijna alle schades gedekt, ook als u ze zelf veroorzaakt. Uiteraard is deze laatste verzekeringsvariant wel de duurste. Bereken direct uw premie om na te gaan wat de verschillen zijn tussen de verschillende premies. U kunt vervolgens zelf bepalen of u kiest voor de noodzakelijke WA verzekering, voor iets meer gaat of dat u een volledige dekking wenst.