Allsecur

Allsecur

Allsecur is een verzekeraar welke gericht is op het aanbieden van enkel en alleen autoverzekeringen. Gemak staat voorop, zo bent u al binnen 5 minuten verzekerd en kiest u zelf uw dekking. De verzekeraar heeft sterke partners als Mondial Assistance, waar de pechhulp verder gaat als van vele andere verzekeraars. Allsecur mag zich met trots de autoverzekeraar noemen. De verzekeraar is namelijk al 4 jaar op rij uitgeroepen tot de ‘Beste Keuze’ autoverzekering van Nederland. De voordelen zijn onder andere:

  • Standaard € 0,- eigen risico
  • Dagelijks opzegbaar
  • Gratis schadecoach 24/7
  • Onderdeel van Allianz
  • Beste Keuze autoverzekering
  • Gratis onderweg service
  • Jaarlijkse polischeck
  • Geen eenmalige poliskosten

Uw tweede auto verzekeren

U krijgt met een tweede auto dezelfde Bonus Malus-korting als bij uw eerste auto. Bij het verzekeren van een tweede auto krijgt u dezelfde korting als die op dat moment geldt voor uw eerste auto. De kortingen staan los van elkaar, als u schade maakt met de eerste auto, heeft dit geen invloed op de korting van de tweede. Dit geldt tevens andersom. De Bonus Malus-korting kan maar liefst oplopen tot 80%!

Gratis Onderweg Service

Alle Allsecur klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht bij deze gratis aanvullende dienst. Dit alarmnummer kent ervaren auto specialisten die u bij allerlei problemen meteen kunnen vertellen of u verder kunt rijden of niet. De huidige klanten hebben deze extra service met een 8.0 beoordeeld. De verzekeraar probeert van haar klanten te leren, om zo hun service te verbeteren.

Pechhulp

De pechhulp wordt uitgevoerd door Mondial Assistance. U kunt deze service zowel in Nederland als in het buitenland krijgen. Als het mogelijk is wordt uw auto meteen gerepareerd door ervaren monteurs. Als dit niet mogelijk is, wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht en krijgt u vervangend vervoer. U krijgt zelfs een vervangende chauffeur als u zelf niet meer in staat bent een auto te besturen.