Delta Lloyd

Delta Lloyd

Delta Lloyd is zowel actief op de zakelijke markt als voor particulieren. De financiële dienstverlener biedt verzekeringen en bancaire producten. Doordat u als klant centraal staat en er een open en transparante dienstverlening gevoerd wordt is het Keurmerk Klantgericht Verzekeren toegekend aan de verzekeraar. Dit keurmerk staat voor duidelijkheid, transparantie, vindbaar zijn, toegankelijkheid, helderheid en volledigheid. U als klant kunt rekenen op begrijpelijke producten en een optimale dienstverlening.

Autoverzekering

Delta Lloyd is een geschikte keuze voor een autoverzekering. U heeft standaard de keuze uit 3 dekkingen en uitbreiden is mogelijk met aanvullende autoverzekeringen. Het standaard eigen risico is € 150,- voor iedereen, ook voor jonge en beginnende rijders, maar ook voor duurdere auto’s. Bovendien is het mogelijk om het eigen risico te verhogen, hierdoor zult u een lagere maandpremie krijgen.

Bij een autoverzekering van Delta Lloyd profiteert u direct al van 60 procent no-claim korting, welke kan oplopen tot wel 80 procent. Alle voordelen:

  • Direct 60% no-claim korting
  • Tot 80% no-claim korting
  • Nooit een hoger eigen risico
  • Mogelijk het eigen risico vrijwillig te verhogen
  • Tweede gezinsautoregeling
  • Aanschafwaarde regeling
  • Nieuwwaarde regeling

Totaalverlies

Bij totaalverlies, oftewel diefstal of total loss kunt u rekenen op een aantrekkelijke vergoeding. Een nieuwwaarde regeling en een aanschafwaarde regeling zorgen bij totaal verlies voor een aantrekkelijke vergoeding. Met de nieuwwaarde regeling ontvangt u de eerste 12 maanden de totale nieuwwaarde en van 12 tot 36 maanden de nieuwwaarde min een procentuele afschrijving van 1.5 procent per maand.

De aanschafwaarde regeling is voor tweedehandse auto’s tussen de 1 en 5 jaar oud. Gaat de auto binnen 3 jaar nadat u de eigenaar bent total loss of wordt de auto gestolen, dan wordt het bedrag dat u voor de auto betaald heeft uitgekeerd. Deze regeling maakt het mogelijk dat u altijd minimaal dezelfde auto terug kunt kopen.

Cheap NFL Jerseys China