Generali autoverzekering

Generali autoverzekering

Een autoverzekering bij Generali biedt verschillende voordelen. Net als bij andere verzekeraars kunt u kiezen uit 3 type verzekeringen. De WA verzekering biedt de minste dekking maar is wel het goedkoopst. Wilt u iets meer dekking, dan kunt u kiezen voor de WA + beperkt casco verzekering. Een volledige dekking nodig voor uw auto? In dat geval kunt u voor de allrisk verzekering van Generali gaan.

Goede schadeafhandeling

Groot voordeel is de deskundige schadeafhandeling. Als u te maken krijgt met een schadegeval dan wilt u een nette afhandeling zonder dat u er zelf veel moeite voor moet doen. De schadeafhandeling is bij Generali zeer goed te noemen. In 2015 is deze autoverzekeraar met gemiddeld een cijfer 9 beoordeeld op dit gebied. 60% van alle schades worden zelfs binnen 1 dag afgehandeld. 20% wordt binnen 3 dagen afgehandeld en 10% binnen 5 dagen. De overige schades (10%) worden binnen 2 weken afgehandeld.

Persoonlijke aandacht

Als klant bij Generali hoeft u zich geen nummertje te voelen. Het bedrijf vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk. U krijgt dan ook niet te maken met een automatisch voicesysteem als u vragen of klachten heeft. Een deskundige medewerker staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of uw klachten te noteren.

Lange geschiedenis

De geschiedenis van Generali gaat terug tot het jaar 1870. Meer dan 200.000 Nederlanders hebben inmiddels een autoverzekering bij dit bedrijf. Dat deze autoverzekeraar al bijna 150 jaar bestaat zegt natuurlijk wel wat. Wilt u ook een autoverzekering bij Generali aanvragen? Bezoek dan de website van het bedrijf, bereken uw premie en sluit online een verzekering af. Uiteraard kunt u het bedrijf ook telefonisch contacteren, zo kunt u eenvoudig vragen stellen waar u graag een antwoord op wilt hebben.

Cheap NFL Jerseys China