Goedkoopste autoverzekering ook de beste?

Goedkoopste autoverzekering ook de beste?

Uiteraard spreekt het voor zich dat de goedkoopste autoverzekering niet perse de beste autoverzekering hoeft te zijn. U kunt een lage maandelijkse premie hebben, echter kan het zo zijn dat de dekking niet volledig is. Dit kan in geval van schade vervelende situaties opleveren. Een schade kan namelijk al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s. Let bij het afsluiten en vergelijken van een autoverzekering dus niet alleen op de premie, bekijk ook goed de dekkingen en de daarbij behorende voorwaarden.

Is er een beste autoverzekering?

Eigenlijk is er geen beste of goedkoopste autoverzekering, dit is namelijk afhankelijk van de situatie. Zo kijkt een verzekeraar naar het voertuig of naar uw woonomgeving. Ook worden er andere gegevens gebruikt voor het berekenen van de maandelijkse premie, denk hierbij bijvoorbeeld aan schadevrije jaren. Om exact deze reden is de premie tool in het leven geroepen.

De berekening wordt gemaakt op basis van uw persoonlijke gegevens, u krijgt hierna een overzicht van autoverzekeringen gesorteerd op prijs. Op deze manier vindt u dus gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering. Nogmaals, let niet alleen op de premie, bekijk ook de dekkingen zodat u niet voor vervelende situaties komt te staan!

Aanvullende modules

Bij het afsluiten van een autoverzekering is het raadzaam om na te gaan welke aanvullende verzekeringen voor u van belang zijn. Er zijn optioneel vaak diverse aanvullende modules af te sluiten zoals de no-claim beschermer of een rechtsbijstand verzekering voor verkeer. Deze aanvullende verzekeringen brengen uiteraard extra maandelijkse kosten met zich mee, echter kan het u helpen om niet in vervelende situaties te komen in geval van schade!

Onna Onna

Onna Onna is volgens het Algemeen Dagblad de beste verzekeraar als het gaat om prijs/kwaliteit, dit is gebleken uit diverse onderzoeken van het AD. Crisper, een minder bekende verzekeraar, is uitgeroepen tot de goedkoopste aanbieder van autoverzekeringen. Uiteraard is dit een algemeen onderzoek en geldt dus niet voor een ieder.