Keurmerk klantgericht verzekeren bij autoverzekering

Keurmerk klantgericht verzekeren bij autoverzekering

De vraag waar u een bepaalde verzekering af gaat sluiten, kan soms lastig zijn. U wilt natuurlijk aangesloten zijn bij een verzekeraar die u precies geeft wat u nodig hebt, transparant is bij de voorlegging van een bepaalde verzekering en bij vragen of klachten altijd voor u klaar staat. Kortom: u wilt een verzekeraar die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan en uw belang dus centraal stelt. Het vinden van zo’n verzekeraar kan echter lastig zijn, want ze beloven de eerdergenoemde dingen allemaal. Gelukkig is er tegenwoordig het ‘Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV)’, dat voor u de verschillende verzekeraars op deze punten beoordeelt en enkel degene die er ook daadwerkelijk voldoen aan alle kwaliteitseisen voorzien van een keurmerk. Zo weet u bij het afsluiten van een verzekering, ook bij die voor uw auto, altijd dat u goed zit.

Voorbeelden van de herhaaldelijke onderzoeken

Als een verzekeraar het Keurmerk Klantgericht Verzekeren heeft, bent u er dus van verzekerd dat ze goede service leveren en niet alleen naar hun eigen belang kijken. Hier worden ze namelijk op getest door de organisatie. Het KKV kijkt bij deze onderzoeken bijvoorbeeld of de bedrijven hun cliënten niet verzekeringsonderdelen aansmeren die ze nooit zullen gebruiken, maar waarover ze wel maandelijks een dikke premie betalen. Ook kunnen ze onderzoeken of er bij de afsluiting van een verzekering geen beloftes worden gedaan die uiteindelijk niet na worden gekomen. Al deze controles gebeuren niet eenmalig, wat zou betekenen dat de klantgerichtheid na één goede beoordeling weer gestopt zou kunnen worden, maar met enige regelmaat.

Het keurmerk met betrekking tot een autoverzekering

Als u een autoverzekering afsluit bij een verzekeraar met het desbetreffende keurmerk, heeft u dus een aantal garanties. Zo bent u er zeker van dat er tijdens de afsluiting geen onwaarheden, bijvoorbeeld over de hoogte van de premie of de werking van de bonus-malus regeling, zijn verkondigd en dat u, mocht er iets met uw auto gebeurd zijn, altijd zo snel en zo goed mogelijk geholpen wordt.

Cheap NFL Jerseys China