Manier van vergelijken en verdienmodel

Wat doet goedkoopsteautoverzekering.org?

Goedkoopsteautoverzekering.org is opgericht met het doel autoverzekeraars met elkaar te vergelijken. De verzekeringen vergelijken doet u eenvoudig met de vergelijker. Voor deze vergelijking hebben wij een aantal gegevens nodig, om deze reden stellen wij u dan ook een aantal vragen. Op basis van deze antwoorden kunnen wij de vergelijking tot stand brengen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om via onze website door te klikken naar de websites van de aanbieders om wellicht meer informatie te vergaren en/of de autoverzekering aan te vragen.

Hoe volledig is de vergelijking?

In onze vergelijking worden niet alle autoverzekeringen van alle mogelijke partijen vergeleken. Wij hebben contracten met de verzekeraars die in onze vergelijking getoond worden. In totaal zijn dit 15 verzekeraars waarvan wij de meest recente premies en voorwaarden kunnen tonen. Wij hebben een samenwerking met de volgende autoverzekeraars:

Zelf verzekert
FBTO
Hema
ANWB
Inshared
OHRA
ABN Amro
Unive
Centraal Beheer Achmea
Onna Onna
Nationale Nederlanden
Aegon

Hoe wordt de vergelijking gemaakt?

Een autoverzekering is een persoonsafhankelijk product, dat wil zeggen dat de hoogte van de premie persoonsafhankelijk is. Om de juiste premies en voorwaarden te kunnen weergeven stellen wij u dan ook een aantal vragen en persoonlijke voorkeuren. Op basis van deze gegevens en door een verbinding met de dataleverancier Rolls, kunnen wij u een actuele vergelijking tonen. Deze vergelijking wordt getoond in de vorm van een lijst, gesorteerd op premie. Tevens staan in deze lijst een aantal andere productkenmerken als o.a. de eenmalige kosten en de dekkingsgraad, welke gecollecteerd worden door Rolls. Daarnaast is het vervolgens mogelijk extra productkenmerken en voorwaarden onderling te vergelijken.

Hoe verdienen wij?

Wij ontvangen van de verzekeraar een eenmalige provisie als u besluit via onze website door te klikken en de autoverzekering aan te vragen. Deze vergoedingen maken het mogelijk om onze website te onderhouden, maar ook te verbeteren. Ons doel is immers de consument te helpen bij het vinden van een juiste autoverzekering. Wij willen u dan ook een vergelijking weergeven met de meest recente premies en voorwaarden.