Meeus Autoverzekering

Meeus Autoverzekering

Meeus is een autoverzekeraar die samenwerkt met Aegon en Reaal. Het resultaat van de samenwerking Meeus autoverzekering. Een scherpe premie, uitstekende service en een uitgebreide dekking zorgen ervoor dat u met een prettig gevoel de weg kunt betreden. Daarnaast krijgt u een zeer hoge instapkorting van 55% en heeft u geen eigen risico, mits u gebruik maakt van het zorgvuldig samengestelde schadeherstelnetwerk. Door voor Meeus te kiezen geniet u onder andere van de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico
  • Vervangend vervoer
  • Schade service
  • Repair & Fly service
  • Pechhulp voor auto en aanhanger
  • Gelijkwaardige autoregeling
  • Nieuwwaarde regeling
  • Dagelijks opzegbaar

Schade service

Met de schadeservice van Meeus bent u verzekerd van een snelle en vakkundige service in geval van schade, alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Naast dat uw auto vakkundig gerepareerd wordt kunt u ook nog rekenen op een gratis haal- en brengservice en gratis vervangend vervoer. Meeus betaald de reparatiekosten, hier heeft u geen enkel omkijken meer naar en daarnaast heeft u ook nog eens 4 jaar garantie op de uitgevoerde reparatie. Als laatst wordt u auto netjes van binnen en buiten gereinigd.

Pechhulp

Ook een pechhulp in binnen en buitenland zit standaard in de autoverzekering van Meeus. U kunt 24uur per dag en 7 dagen per week rekenen op deskundige hulp in geval van pech. Tevens is uw eventueel aangekoppelde aanhangwagen of caravan gedekt.

Repair & Fly service

Schade aan de auto kan helaas altijd voorkomen, ook voordat u op vakantie gaat. Hiervoor is de Repair & Fly service ontwikkeld, u gaat op vakantie en Meeus zorgt ervoor dat de auto gerepareerd wordt. U kunt uw auto op een vooraf afgesproken tijdstip en datum naar een locatie vlak bij Schiphol brengen, waarna een shuttledienst u in 10 minuten terug brengt naar Schiphol.
Tijdens uw reis wordt de schade hersteld en bij terugkomst wordt u door de shuttledienst opgehaald. Door deze service kost het u geen extra tijd uw auto te laten herstellen en heeft u ook geen parkeerkosten tijdens uw reis.