Mobiel schade melden autoverzekering

Mobiel schade melden autoverzekering

Mobiel schade melden met een app? Staat u langs de weg en heeft u te maken met een aanrijding? Surf dan naar mobielschademelden.nl. U heeft daar de mogelijkheid om de schade te melden.
Gelukkig nog geen last van schade, maar u daar wel goed op voorbereiden? Er is een app beschikbaar van het Verbond van Verzekeraars. Een groot deel van de autoverzekeraars ondersteunt die app en werkt samen met de website. Het is daar mobiel om mobiel schade te melden en daar de autoverzekeraar op die manier van op de hoogte te brengen.

Mobiele website om schade te melden

Gebruik maken van een mobiele website om mobiel schade te melden? Het is dan niet nodig om op voorhand een app te downloaden, zodat u daar onderweg direct gebruik van kunt maken. Het is voldoende om naar de mobiele site te surfen en daar de verschillende gegevens in te voeren. Het gaat om de gegevens die de verzekeraar nodig heeft om de schuld te bepalen en de zaak verder te verwerken.

App van het Verbond van Verzekeraars

Liever mobiel schade melden met een app van de verzekeraars? In dat geval is het verstandig om op voorhand de app te downloaden. Het is dan mogelijk om de app op te starten zodra er sprake is van een ongeval, bijvoorbeeld om het schadeformulier digitaal te doorlopen en enkele foto’s toe te voegen. De app zorgt er stap voor stap voor dat u de belangrijke informatie invoert, zodat u daarna zo snel mogelijk weer verder kunt. U kunt de app op voorhand downloaden of onderweg gebruik maken van de mobiele site die er beschikbaar is om mobiel schade te melden.