Nationale Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden autoverzekering

Met een autoverzekering bij Nationale Nederlanden kunt u tot wel 85% korting krijgen op de standaard premie. De korting loopt steeds verder op naarmate uw schadevrije jaren toenemen. Naast het feit dat de korting fors kan oplopen is er nog een groot voordeel, er is geen eigen risico. De meeste verzekeraars werken met een eigen risico van 150 of 250 euro, maar bij Nationale Nederlanden is het eigen risico 0 euro. Het voordeel hiervan is dat het volledige schadebedrag wordt uitgekeerd als u te maken krijgt met een schade waar u voor gedekt bent. Bent u klant bij Nationale Nederlanden en bent u ontevreden? In dat geval kunt u de verzekering beëindigen en vier maanden premie terugkrijgen.

Kies zelf uw dekking

Bij het afsluiten van de verzekering kunt u zelf aangeven welk type verzekering u wenst af te sluiten. Als u zo min mogelijk wilt betalen kiest u voor de WA verzekering. Wilt u ook verzekerd zijn tegen onder andere ruitschade, diefstal en brandschade dan past de WA extra verzekering beter bij u. Een volledige dekking nodig, ook als u zelf schade veroorzaakt? In dat geval kunt u het allrisk pakket afsluiten bij deze verzekeraar. Uiteraard geldt ook hier het principe, hoe meer dekking u ontvangt des te hoger de maandelijkse premie.

Direct inzicht in premiebedrag

Bent u benieuwd naar de hoogte van de premies die voor de verschillende verzekeringstypen gelden? Via de website van Nationale Nederlanden kunt u direct de premie berekenen die bij u hoort. De premie komt tot stand door verschillende factoren. Het type auto, uw leeftijd, woonplaats, het aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers per jaar spelen hierbij een belangrijke rol. Zodra de premies worden getoond kunt u zelf de afweging maken voor welk verzekeringstype u kiest.