OHRA

OHRA

OHRA is onderdeel van de Delta Lloyd Groep en is sinds 1925 actief in het verzekeringswezen. Met ongeveer 800.000 klanten zijn ze dan ook een van de grootste direct writers, ze hebben namelijk rechtstreeks contact met de klant. Enkele populaire verzekeringen bij OHRA zijn de autoverzekering, zorgverzekering, reisverzekering, huisdierenverzekering en de woonverzekering. Daarnaast bieden ze ook nog andere diensten aan, denk hierbij aan een overlijdensrisico verzekering of spaarproducten.

OHRA autoverzekering

De autoverzekering is, zoals boven tevens beschreven, erg populair. De komt mede door de budget varianten van zowel de WA plus en All risk autoverzekering. Dit zijn tussen varianten waarbij men bijvoorbeeld een hoger eigen risico heeft of waarbij de nieuwwaarde regeling komt te vervallen. Het zou immers kunnen dat uw voertuig niet jonger dan 3 is, u heeft dan niets aan deze regeling, waardoor de budget variant voor de hand liggend is. U kunt bij OHRA kiezen uit de WA, WA plus, WA plus budget, All risk en de All risk budget. Daarnaast zijn er nog diverse aanvullende verzekeringen af te sluiten voor de autoverzekering, denk hierbij bijvoorbeeld aan een rechtsbijstand verzekering voor dekking bij juridische geschillen in het verkeer. Hieronder volgen nog enkele voordelen van OHRA:

  • 15% online korting
  • Direct gratis leenauto
  • U hoeft een claim niet voor te schieten
  • 4 jaar garantie op reparaties

We zien via onze website dat OHRA vaak wordt afgesloten, ze komen regelmatig naar boven in de top 3 na een premieberekening. Naast de scherpe tarieven heeft u tevens een goede dekking en een uitstekende dienstverlening.

Vergelijk OHRA

Vergelijk OHRA zelf via onze premie vergelijker, wellicht bent u qua prijs/kwaliteit ook goedkoper uit bij deze verzekeraar. Vergelijk overigens altijd goed de voorwaarden voordat u daadwerkelijk een verzekering afsluit, u wilt immers niet voor verassingen komen te staan!