Reaal autoverzekering

Reaal autoverzekering

Er zijn tegenwoordig tientallen autoverzekeraars waar u een autoverzekering kunt afsluiten. Reaal is één van die partijen. Reaal biedt 3 grote voordelen, wij nemen ze graag met u door. Allereerst krijgt u een hoge no-claimkorting. Dat houdt in dat u meer korting krijgt naarmate u schadevrije jaren opbouwt. Heeft u nog nooit een autoverzekering gehad, dan krijgt u bij Reaal 48% korting op de premie. Uw leeftijd speelt hierbij geen rol, deze korting geldt ook voor jongeren die nog geen 24 zijn namelijk. Naarmate het aantal schadevrije jaren toenemen stijgt de korting. Deze kan oplopen tot maximaal 80%!

Snel hulp na een ongeval

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval? Betrokken raken bij een ongeval is enorm vervelend, ook als u zelf de veroorzaker bent. Reaal helpt u op vakkundige wijze na een ongeval, ongeacht het soort autoverzekering dat u heeft. Betrokken zijn bij een ongeval kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Reaal weet precies op welke wijze u geholpen kunt worden, een groot voordeel voor u als verzekerende.

Zelf het eigen risico bepalen

Reaal heeft verschillende soorten autoverzekeringen. Als u voor de WA + beperkt casco of allrisk verzekering kiest heeft u te maken met een eigen risico van 150 euro. Wilt u liever helemaal geen eigen risico? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Kies in dat geval voor een Schadegarant-bedrijf met een A of B-classificatie. Kiest u voor een bedrijf dat niet onder de noemer Schadegarant valt? In dat geval werkt Reaal met een eigen risico van 500 euro.

Direct aanvragen

Een autoverzekering via Reaal kunt u direct aanvragen via internet. De website van Reaal is wat dat betreft heel duidelijk. Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens krijgt u direct te zien wat de hoogte van de premie is. Als u het premiebedrag gunstig vindt kunt u direct een autoverzekering aanvragen. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd profiteert u direct van alle voordelen die Reaal biedt!

Cheap NFL Jerseys China