WA Beperkt Casco dekking

WA Beperkt Casco dekking

Bent u van plan een autoverzekering af te sluiten? U krijgt dan de keuze uit drie verschillende dekkingen voor uw autoverzekering, de WA, WA Beperkt Casco en Volledig Casco dekking. De WA Beperkt Casco dekking is de middelste variant en wordt ook wel de WA plus autoverzekering genoemd.

Dekking

Met de WA Beperkt Casco dekking bent u gedekt voor de verplichte WA dekking en ten opzichte hiervan ook nog extra dekking voor schade die veroorzaakt wordt van buiten afkomende onheilen. Dit houdt in dat als u schade oploopt waar u niks aan kunt doen, dat dit gewoon gedekt is. Denk hierbij aan onder andere ruitschade, diefstal, natuurrampen, brand en een botsing met loslopend dieren. Van belang hierbij is dat u zelf geen schuld heeft aan de schade, anders wordt de schade niet vergoedt.

Keuze maken en vergelijken

Wilt u een autoverzekering afsluiten, maar weet u niet welke dekking u moet kiezen? U bent vrij om te kiezen voor welke dekking u wilt gaan, de vraag is hoeveel risico u wilt lopen en dit kunt u afwegen tegen de te betalen premie. Uiteraard zijn er wel richtlijnen, doorgaans kiezen consumenten met een auto tussen de vijf en acht jaar oud voor de WA Beperkt Casco dekking.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan is het verstandig om de autoverzekeringen van meerdere verzekeraars te gaan vergelijken, ongeacht de gekozen dekking. Kijk goed welke premie u moet betalen bij de verschillende autoverzekeraars, maar let ook op de voorwaarden. De goedkoopste autoverzekering is immers niet altijd per definitie de beste of de slechtste. Een premieberekening kunt u vrij simpel maken, door het invoeren van een aantal gegevens als onder andere uw leeftijd, postcode en uw kenteken wordt er een berekening gemaakt bij een aantal autoverzekeraars. De polisvoorwaarden kunt u ook vervolgens naast elkaar vergelijken.

Cheap NFL Jerseys China