Zijn mannen bij vrouwenverzekeraar Onna-Onna welkom?

Zijn mannen bij vrouwenverzekeraar Onna-Onna welkom?

Ja, mannen zijn bij vrouwenverzekeraar Onna-Onna ook gewoon welkom. Het is in Nederland namelijk niet toegestaan om op die gronden te discrimineren, net als dat dit niet mag op welke grond dan ook.

Het betekent in de praktijk dat Onna-Onna zich uiteraard specifiek op vrouwen mag richten, maar dat dit aan de andere kant niet kan betekenen dat mannen er niet welkom zijn. Zowel mannen als vrouwen hebben er de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten, mits ze worden geaccepteerd op basis van hun eventuele schadeverleden.

Mannen en vrouwen zijn welkom

Zelf is Onna-Onna daar overigens gewoon duidelijk over: Mag ik me als man ook bij Onna-Onna verzekeren? […] ja, dat mag. De verzekeraar geeft aan dat de premie volledig is afgestemd op de wensen van vrouwen, waardoor er bijvoorbeeld dekking bestaat voor een gestolen handtas uit de auto. Dat neemt echter niet weg dat ook mannen zich prettig kunnen voelen bij de geboden dekking en de gevraagde premie. Die mannen hebben net als de vrouwen de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten bij Onna-Onna.

Premie gelijk voor mannen en vrouwen

Bovendien is de premie voor mannen en vrouwen bij Onna-Onna gewoon gelijk, er is geen sprake van een onderscheid tussen de beide partijen. De verzekeraar richt zich wat dat betreft heel duidelijk op vrouwen om zich te kunnen onderscheiden van de rest van het aanbod. Een verzekering specifiek voor mannen is er aan de andere kant niet, maar dat zou een mooie tegenhanger vormen.

Zowel mannen als vrouwen kunnen een autoverzekering afsluiten bij Onna-Onna, mits ze zich kunnen vinden in de geboden dekking en de premie die ze daar aan de andere kant voor zullen betalen.